Lidt om os

De-5-mejetarskere-5Profil

Flemløse Maskinforretning ApS er en moderne landbrugsmaskinforretning, som henvender sig både til professionelle landbrug, samt virksomheder og private.


Vi er i dag 16 ansatte, fordelt med:

  • 8 på værkstedet
  • 5 på lageret
  • 3 i salgsafdelingen

Vores målsætning er at være en professionel samarbejdspartner for vore kunder, både når det gælder service og salg.

Derfor traf vi i 2011 også en beslutning om at vi ville Certificeres af Dansk Maskinhandlerforening, og vi startede derfor op på Best Practice, som er det program man skal gennemføre for at kunne blive certificeret af Dansk Maskinhandlerforening.

I efteråret 2013, nåede vi i mål, og vi er i dag stolte af, blot at være den 2. Maskinforretning i Danmark der er Certificeret efter Best Practice.

Pressemeddelelse omkring Best Practice

 

Flemløse Maskinforretning historie

Flemløse Maskinforretnings historie strækker sig tilbage til 1932' hvor Victor Andersen købte den lokale landsbysmedie i Flemløse.Dengang bestod hovedopgaverne i at sko heste samt andre smede opgaver. I takt med landbrugets industrialiserings, udviklede forretningen sig også.


I 1960 fik man forhandlingen af IH

I 1972 overtog Victor Andersens søn Hans Andersen forretningen, og i 1985 da IH og Case blev lagt sammen blev vi Case IH forhandler.

I 2014 blev der gennemført et generationsskifte, hvor Martin Andersen overtog 90% af anparterne i virksomheden, og Christian Andersen overtog 10% af anparterne.

Dengang som i dag er Case IH stadig vore hovedleverandør, sammen med MI (Maskinhandler Indkøbsringen), Hardi og Simba Great Plains.

Udover landbrugsmaskiner, er vi også forhandler af en lang række produkter til have og park sektoren, og vi kan tilbyde professionelle løsninger til Anlægsgartner og boligforeninger samtidig med, at vi har mange privat kunder i vores butik.

Kort sagt er vi en moderne landbrugsmaskinforretning, som har fokus både på professionelle landbrug, samt virksomheder og private.

Flemløse Maskinforretning ApS | Springenbjergvej 15, Flemløse | DK-5620 Glamsbjerg | flemlose@caseih-fyn.dk |Tlf: +45 64 72 11 74